Doi frați de 10 și 13 ani, din Brașov, au dispărut de acasă

173
Doi frați de 10 și 13 ani, din Brașov, au dispărut de acasă - disparuti-1637859020.jpg

Articole de la același autor

Doi frați de 10, respectiv 13 ani, din localitatea Sânpetru, județul Brașov, au plecat, joi, de acasă, și nu s-au mai întors.


Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați de mama celor doi copii că aceștia au dispărut de acasă. Femeia le-a spus polițiștilor că fiul său, în vârstă de 13 ani, a plecat împreună cu fratele său vitreg, în vârstă de 10 ani, de acasă, în jurul orei 14.00 și nu au revenit până în prezent, scrie Mediafax.

Potrivit Antena3.ro copilul în vârstă de 13 ani are 1,53 metri înălțime, 36 kg, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi căprui, constituție atletică. La momentul plecării acesta purta teniși de culoare bleumarin și era îmbrăcat cu pantaloni de trening, de culoare închisă și geacă de culoare închisă, cu imprimeu de camuflaj.

Copilul în vârstă de 10 ani are 1,35 - 1,40 metri înălțime, greutate 30-35 kg, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi căprui, constituție atletică. Când a plecat de acasă, acesta purta teniși de culoare albă și era îmbrăcat cu pantaloni de trening, de culoare bleumarin și geacă de culoare albastru închis.


Cei care pot furniza informații cu privire la persoanele în cauză sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6226 secunde