Doi copii au murit în sala de clasă, după ce o mașină a intrat într-o școală

118
Doi copii au murit în sala de clasă,  după ce o mașină a intrat într-o școală - 2copiimortiaustralia-1510063269.jpg

Articole recomandate

Cel puțin doi copii au murit, iar alți trei au fost răniți grav în Australia, marți, după ce o mașină a intrat într-o școală din Sydney, iar autoritățile au precizat că este vorba doar despre un accident, relatează site-ul publicației The Guardian.

O femeie în vârstă de 52 de ani care conducea un SUV a pierdut controlul autovehiculului și a intrat într-o clădire din lemn în care se țineau cursuri. Șoferul a fost transportat la spital pentru analize privind alcoolemia.

"Vehiculul a pătruns destul de mult în clădire și, din păcate, mai mulți copii au fost răniți. În urma coliziunii, cinci elevi au fost transportați la spital. În mod tragic, doi dintre aceștia, ambii băieți în vârstă de 8 ani, au decedat", a precizat comisarul de poliție Stewart Smith.

Trei fete au răni serioase, iar alți 17 copii și o profesoară au fost răniți ușor și au primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz și, potrivit informațiilor preliminare, nu este luată în calcul ipoteza unui gest deliberat. Anchetatorii au precizat că autoarea accidentului este o localnică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5054 secunde