Doi algerieni suspecți de legături cu Statul Islamic, arestați la Berlin

89
Doi algerieni suspecți de legături cu Statul Islamic, arestați la Berlin - politia-1454584628.jpg

Articole recomandate

Poliția germană a anunțat, azi, arestarea, în cursul unor percheziții la Berlin și în alte două regiuni, a doi algerieni 'suspectați că sunt în contact cu organizația Statul Islamic', în timp ce alți doi suspecți sunt căutați, relatează AFP, citată de Agerpres.


Acești patru bărbați sunt suspectați de pregătirea 'unui act grav ce amenință securitatea statului'. O femeie a fost de asemenea arestată în Renania de Nord-Westfalia pentru alte motive, a anunțat poliția berlineză, potrivit căreia algerienii suspecți trăiau în adăposturi pentru refugiați.

'Am cooperat cu colegii noștri în Renania de Nord-Westfalia și în Saxonia Inferioară (...) adăposturile pentru refugiați (în aceste regiuni) unde trăiau suspecții au fost percheziționate', a indicat pentru canalul de informații N24 purtătorul de cuvânt al poliției, Stefan Redlich.

'Unul din cei doi bărbați arestați în regiunea Renania de Nord-Westfalia face obiectul unui mandat de arestare a autorităților algeriene pentru presupusă apartenență la organizația Statul Islamic. Al doilea bărbat a fost arestat la Berlin pentru falsificare de documente.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2465 secunde