DETALII TERIFIANTE DESPRE SUBMARINUL DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ! Ce a pățit echipajul

2650
3
DETALII TERIFIANTE DESPRE SUBMARINUL DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ! Ce a pățit echipajul - arasanjuan0029740072262200-1512977281.jpg

Articole recomandate

Cei 44 de membri ai echipajului aflați în submarinul argentinian dispărut la mijlocul lunii noiembrie au avut parte de o moarte "instantanee", spun specialiștii.


Marinarii și personalul auxiliar de la bordul submarinului argentinian ARA San Juan ar fi murit instant și fără să simtă vreo durere, a explicat un fost ofițer din marina americană.

Specialistul în acustică Bruce Rule a ajuns la concluzia că submarinul a fost distrus în 40 de milisecunde, potrivit cotidianului argentinian La Nacion, citat de Daily Mail.

"E posibil ca echipajul să fi știut că o explozie e iminentă, dar niciodată nu au conștientizat momentul când efectiv s-a întâmplat. Nu au simțit nicio durere. Moartea a fost instantanee. Totul s-a terminat în a 25-a parte dintr-o secundă", a explicat specialistul.

Explozia uriașă ar fi avut loc la 388 de metri sub mare și ar fi implicat 5.600 de kilograme de TNT.




Eliana Krawczyk este singura femeie care servește ca ofițer în divizia de submarine a marinei argentiniene.

Cei dragi îi spun "regina mărilor". Eliana Maria Krawczyk și-a dorit întotdeauna să ajungă pe un submarin și și-a îndeplinit visul. Din păcate, acum este dispărută împreună cu ceilalți 43 de membri ai echipajului undeva în Oceanul Atlantic.

Povestea Elianei face înconjurul lumii.

Potrivit informațiilor, ea a devenit în 2012 una dintre cele 3.000 de femei care servesc în Marina argentiniană.

Doar șapte se află în divizia de submarine și doar Eliana a ajuns la gradul de ofițer.


Visul său era de a ajunge în cele din urmă la comanda unui submarin.

Ultima oară când familia sa a primit vești de la ea a fost în urmă cu aproape o lună, când submarinul ARA San Juan a oprit pentru reparații în Ushuaia.

O "anomalie hidro-acustică" detectată la scurt timp după dispariția submarinului argentinian ARA San Juan, în sudul Atlanticului, a fost investigată de salvatorii care au verificat zona de unde a fost emis semnalul. Anomalia acustică echivalează cu o explozie, a precizat un purtător de cuvânt al Marinei argentiniene.

"Anomalia hidro-acustică" sugerează posibilitatea că nava ar fi explodat, au anunțat pe surse autoritățile militare din Argentina.

La momentul respectiv, un purtător de cuvânt al Marinei a confirmat scenariul cel mai negru. "O singură explozie, scurtă, violentă, non-nucleară, a fost detectată în largul coastelor argentiniene în momentul în care submarinul a dispărut", a precizat Enrique Balbi.

Anomalia a fost detectată la aproximativ 30 de mile nautice (55 de kilometri) nord de ultima poziție a submarinului și la trei ore după ultimul contact cu echipajul navei, a declarat Enrique Balbi, purtător de cuvânt al Forțelor navale argentiniene.


Comentează știrea

unu'
11 decembrie 2017
hmmm...

din pacate, au murit 44 de oameni.... nu 43 si o femeie... felul in care este scris articolul , demonstreaza inca o data ( daca ar mai fi nevoie) ca exista meserii pt barbati si meserii specific feminine... me mare, dnele nu au ce cauta decat ca personal auxiliar pe pasagere...

Yellow Submarine
11 decembrie 2017
Operatiunea gratarul

E vezi de ce este mai bine sa lucrezi in cadrul Fortelor Navale Romane, pana sa bubuie rapciuga aia de "Delfinu",intai bubuie ghertoii de la Comandament bugetul.Pai nu-i mai bine ca-si trag domnii izmenari sefi , spagi si fac saptamanal gratare udate cu spritane, decat sa cumpere acumulatori ptr . " Delfinul"?In felul acesta au grija ca arma strategica a Romaniei sa nu dispara pe fundul M.Negre si sa mai faca si victime.

Un cititor
11 decembrie 2017
...

Mai du-te dracului cu comentariul tău, postac jegos!

Răspuns la: Operatiunea gratarul
Adăugat de : Yellow Submarine, 11 decembrie 2017
E vezi de ce este mai bine sa lucrezi in cadrul Fortelor Navale Romane, pana sa bubuie rapciuga aia de "Delfinu",intai bubuie ghertoii de la...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4886 secunde