Detalii noi ies la iveală despre asasinarea fratelui liderului Coreei de Nord

354
Detalii noi ies la iveală despre asasinarea fratelui liderului Coreei de Nord - detaliiasasinatfratekimjongun-1487253788.jpg

Articole recomandate

Fratele vitreg al liderului Coreei de Nord, Kim Jong-nam, care a fost asasinat în Malaysia, a scris într-o scrisoare că familia sa "nu are niciun loc de scăpare", potrivit relatărilor politicienilor din Coreea de Sud, potrivit The Guardian.

Kim Jong-nam, fratele vitreg al liderului Coreei de Nord, i-ar fi cerut acestuia să îi cruțe viața după ce a fost forțat să plece în exil, potrivit spuselor a doi politicieni din Coreea de Sud.

În urmă cu cinci ani, Kim Jong-nam i-a solicitat fratelui său să retragă un ordin emis pentru asasinarea sa, potrivit celor doi politicieni care au fost audiați de agenția de spionaj din Coreea de Sud.

"Nu avem unde să plecăm, nu avem unde să ne ascundem. Suntem conștienți că singura cale de a scăpa este sinuciderea", a scris Kim Jong-nam într-o scrisoare adresată lui Kim Jong-un, potrivit unuia dintre politicieni.

Kim Jong-nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean, a fost asasinat în Malaysia. În vârstă de 46 de ani, acesta a murit în urma unui atac, posibil otrăvit, în aeroportul din Aeroportul Kuala Lumpur, luni. Oficialii din Coreea de Sud și din SUA au declarat că a fost asasinat de agenții din Coreea de Nord.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5116 secunde