DESCOPERIRE MACABRĂ! Trei cadavre, găsite după prăbușirea mai multor imobile vechi

194
DESCOPERIRE MACABRĂ! Trei cadavre, găsite după prăbușirea mai multor imobile vechi - franta-1541515998.jpg

Articole recomandate

La peste 24 de ore de la prăbușirea mai multor imobile vechi în centrul Marsiliei, în sud-estul Franței, trei cadavre au fost descoperite marți sub dărâmături, relatează AFP.

Cadavrul unei femei și cele a doi bărbați au fost descoperite în ruinele imobilelor prăbușite în cartierul foarte popular Noailles, a anunțat procurorul Marsiliei, Xavier Tarabeux.

Căutările, la care au participat peste 120 de pompieri, au continuat pentru găsirea de supraviețuitori. În total, potrivit autorităților, între 5 și 8 persoane s-ar putea afla sub dărâmături.

După prăbușirea a două clădiri vechi luni dimineață, urmată de prăbușirea parțială a unei a treia clădiri învecinate la sfârșitul zilei, salvatorii au încercat să găsească cinci locuitori, dați dispăruți, precum și 3 persoane care ar fi putut fi invitate în clădirea situată pe strada Aubagne, la numărul 65.

Ploaia care a căzut asupra orașului Marsilia luni seara și marți dimineață, uneori torențială, a încetinit progresul operațiunilor de salvare și a crescut riscurile, a declarat comandantul serviciului de pompieri din orașul francez.

'Urgența este salvarea de vieți omenești', a declarat marți dimineață de la fața locului ministrul francez de interne, Christophe Castaner.

Începând din 2011, primăria a început un vast proiect de reabilitare a centrului orașului, însă fără a remedia cu adevărat problemele. Potrivit unui raport transmis guvernului în 2015, clădirile cu probleme reprezintă un risc pentru sănătatea și siguranța a 100.000 de locuitori ai orașului Marsilia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9288 secunde