Mai multe ştiri online:

DESCOPERIRE MACABRĂ! Român găsit mort, în pat, cu un cuțit înfipt în piept, în Italia

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un român a fost găsit mort în pat cu un cuțit înfipt în piept. Bărbatul se afla în locuința sa din orașul Vigasio, provincia Verona. Carabinierii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă este vorba de o crimă sau de o sinucidere, scrie Rotalianul.com.


Trupul românului a fost descoperit în pat, de către soția sa alături de care locuia împreună cu cei trei copii ai lor.

Potrivit presei italiene, românul era culcat pe pat, cu fața în sus și cu un cuțit înfipt în piept.


Cei doi românii și copiii lor erau veniți în Italia la muncă și locuiau în curte cu alte persoane originare din estul Europei, fiind bine integrați în societatea italiană.

La fața locului s-au prezentat agenții de poliție din Vigasio, cei de la divizia operațională și mobilă din Villafranca și Poliția Științifică de la Verona. Investigațiile continuă și se așteaptă în aceste momente rezultatul autopsiei corpului conaționalului nostru, pentru a se putea stabili dacă și-a luat singur viața sau a fost ucis, scrie libertatea.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7987 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8889 secunde