Descoperire ireală despre avionul prăbușit în Columbia. Noi detalii ies la iveală

Joi, 12 Ianuarie 2017, 15:16
354
O parte a echipajului avionului care s-a prăbușit la sfârșitul lui noiembrie 2016 în Columbia, omorând 71 de oameni, nu dispunea de autorizațiile necesare pentru a efectua acest zbor. În plus, aeronava nu avea suficient combustibil. 


Potrivit rezultatelor preliminare ale anchetei efectuate de partea columbiană, prezentate la sfârșitul lui decembrie, aparatul companiei boliviene LaMia nu avea suficient carburant. 


Acest accident a distrus aproape întregul club de fotbal Chapecoense, din micul oraș brazilian Chapeco, echipă ce se deplasa în Columbia pentru a disputa finala din Copa Sudamericana, a doua cea mai importantă competiție continentală din America Latină, cu echipa columbiană Atletico Nacional. Șase persoane au supraviețuit în mod miraculos accidentului. 


Avocatul Jaime Cernadas, care îl apără pe Mauricio Duran, un membru al Aviației Civile Boliviene (DGAC) vizat de anchetă pentru că a autorizat planul zborului, a declarat pentru cotidianul El Deber că Fernando Ovar Goytia, copilotul decedat în timpul accidentului, nu avea autorizație din partea DGAC. 


Cotidianul a subliniat, de asemenea, că mecanicul Edwin Tumiri, unul dintre supraviețuitori, nu dispunea nici el de o astfel de autorizație.


Echipajul, format din șapte membri, număra cinci bolivieni, o paraguayancă și un venezuelan. 


Pagina a fost generata in 0.4195 secunde