Mai multe ştiri online:

Descoperire incredibilă a arheologilor din Marea Britanie

Ştire online publicată Miercuri, 12 Octombrie 2016. Autor: Cuget Liber Online.
O echipă formată din specialiști și voluntari a scos de sub pământ nu mai puțin de 421 pantofi care datează din secolul al treilea. Descoperirea, care a avut loc în Marea Britanie, i-a uimit pe arheologi.

„Acest tip de pantofi romani erau destinați purtării în interior, pentru ca locuitorii să nu aducă noroiul de afară înăuntru. Ofereau confort și flexibilitate și unii dintre ei seamănă cu anumite încălțări sport din ziua de azi, purtate de fotbaliști”, a declarat conducătorul excavațiilor.

Acesta a mai precizat că, pe atunci, oamenii erau nevoiți să se deplaseze sute de kilometri sau mai mult și trebuiau să arunce tot ceea ce nu puteau căra, potrivit mirror.co.uk. Astfel au rămas, în urma lor, cele câteva sute de pantofi.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8575 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8072 secunde