Deputații ruși cer interzicerea articolelor despre anexarea Crimeei apărute pe Wikipedia

103
Deputații ruși cer interzicerea articolelor despre anexarea Crimeei apărute pe Wikipedia - wikipedialogov2svg-1411727655.jpg

Articole recomandate

Deputați din cadrul Partidului Liberal-Democrat rus (LDPR) au cerut Serviciului federal pentru monitorizarea comunicațiilor să introducă pe "lista neagră" a site-urilor interzise paginile din Wikipedia cu articole privind anexarea Crimeei de către Moscova.


Potrivit ziarului rus Izvestia, deputatul Roman Hudiakov s-a adresat șefului serviciului Roskomnadzor, Aleksandr Jarov, cu rugămintea de a interzice paginile online cu articole în care "aderarea" Crimeei și Sevastopolului la Rusia este calificată drept "anexare", relatează agenția Itar-Tass.

"În calitate de parlamentar și patriot al țării mele, sunt foarte indignat de faptul că în Wikipedia sunt prezente afirmații privind o presupusă anexare a Crimeei. Consider că instituțiile competente trebuie să ia măsuri în mod urgent. Din acest motiv, noi am trimis către Roskomnadzor o scrisoare cu privire la acest subiect", a declarat Hudiakov.

Reprezentanții serviciului Roskomnadzor și ai site-ului Wikipedia.org au refuzat să comenteze, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4226 secunde