De ce să NU alegi haine pentru bebeluși din materiale sintetice?

198

Articole recomandate

  
Să fii mămică nu este ușor. Este foarte frumos într-adevăr, dar responsabilitatea este enormă. Bebelușul tău depinde în totalitate de tine. Tu decizi ce este bine sau nu pentru el, așa că trebuie să te documentezi bine înainte să iei o hotărâre.  
  
În ceea ce privește îmbrăcămintea, este necesar să știi că micuțul tău are pielea mult mai sensibilă decât tine și are nevoie de haine bebelusi realizate din materiale naturale. Acestea sunt plăcute la atingere și îi  vor proteja pielea de iritații sau de alte afecțiuni. Iată de ce nu ar trebui să optezi pentru materialele sintetice, atunci când vine vorba despre articolele pentru cel mic: 
  
1. Nu absorb umezeala
  
Bebelușii transpiră mult și au nevoie de materiale naturale care să o absoarbă. Materialele sintetice nu fac acest lucru, ci din contra, împing umezeala înapoi către piele. În acest mod, micuțul tău va simți disconfort și frig, în loc să se bucure de confort termic.  
  
2. Pot provoca alergii 
  
Materialele sintetice pot declanșa reacții alergice și mâncărimi ale pielii, mulți copii fiind diagnosticați cu dermatită atopică. Acest lucru nu se va întâmpla dacă alegi textile naturale. Hainele pentru bebeluși din bumbac nu provoacă alergii, fiind ideale pentru cei mici.  
  
3. Se deteriorează rapid 
  
În comparație cu textilele naturale care trec testul timpului, materialele sintetice se rup, își pierd forma și se deteriorează după o perioadă scurtă de timp. În schimb, dacă vei achiziționa doar haine bebeluși din bumbac, acestea se vor menține într-o stare impecabilă ani la rând. 
  
4. Favorizează apariția problemelor de sănătate 
  
În procesul de fabricare a materialelor sintetice sunt folosite substanțe chimice care pot pune sănătatea în pericol. De-a lungul timpului, purtarea acestor textile a fost asociată cu slăbirea sistemului imunitar și cu dezechilibre hormonale.  
  
Din fericire, bumbacul este o fibră naturală care nu este tratată cu fertilizatori sau pesticide, așa că nu reprezintă un pericol pentru sănătatea bebelușului tău.  
  
5. Se curăță greu 
  
Bebelușii își murdăresc rapid hăinuțele, motiv pentru care ai nevoie de articole confecționate din materiale care pot fi curățate ușor, așa cum este bumbacul. Acesta nu necesită îngrijiri speciale și se usucă foarte repede. Dacă vei opta, în schimb, pentru textile sintetice, curățarea lor de pete îți va provoca bătăi de cap.  
  
Unde găsești haine bebeluși din bumbac la prețuri avantajoase? 
  
Pentru ca micuțul tău să aibă în garderobă doar hăinuțe de calitate superioară, alege magazinul online liloo. Aici vei găsi o colecție largă de articole vestimentare pentru cei mici realizate din bumbac natural la prețuri pentru orice buzunar. Hainele sunt colorate cu ajutorul vopselelor ecologice pe bază de apă care nu irită pielea sensibilă a copiilor, iar capsele folosite ca sistem de prindere sunt plastifiate, așa că nu conțin metale grele periculoase pentru bebeluși.  
  
Care sunt cele mai căutate haine pentru bebeluși? 
  
Body-urile. Sunt practice și versatile, putând fi purtate atât la plimbări, la joacă, cât și acasă.  
Salopetele. Sunt confortabile și ușor de schimbat, fiind perfecte atât ca ținută de zi, cât și în timpul somnului.  
Pantalonii cu botoșei. Pot fi purtați în combinație cu body-uri și nu mai este necesară folosirea șosetelor.  
Pieptărașele. Sunt practice, ușor de îmbrăcat și oferă confort termic.  




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6634 secunde