€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:
Cancelarul Angela Merkel:

"Dacă mai discutăm mult despre migrația din 2015, vom pierde vocația de partid majoritar"

Ştire online publicată Luni, 22 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Cancelarul german Angela Merkel a declarat, sâmbătă, în timpul unui congres regional al formațiunii sale politice, Uniunea Creștin-Democrată (CDU), că, dacă partidul său mai continuă să discute despre afluxul de migranți din 2015, gruparea își va pierde vocația majoritară, informează EFE.

„Dacă mai discutăm mult până la sfârșitul deceniului despre faptul că în 2015 s-ar fi putut face într-un fel sau altul și dacă mai pierdem timpul, atunci ne vom pierde vocația de partid majoritar. De aceea, vă cer să ne ocupăm de viitor”, a avertizat Merkel, la congresul CDU din landul Turingia.

Cancelarul german le-a recomandat colegilor săi de partid să lase în urmă și discuția despre rezultatul alegerilor generale din 2017, unul dintre cele mai proaste din istorie pentru CDU.

„De un an de zile discutăm dacă ar trebui să ne simțim ofensați de rezultatul electoral. Doar un partid care privește spre viitor cu optimism este atractiv pentru alegători”, a spus Merkel.

Revenind asupra subiectului imigrației, cancelarul german a atras atenția că, deși este evident că există probleme în acest domeniu, trebuie să se pună accentul și pe progresele înregistrate.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7207 secunde