Cuvintele ȘOCANTE ale unui condamnat la MOARTE, în secunda dinaintea EXECUȚIEI

532
Cuvintele ȘOCANTE ale unui condamnat la MOARTE, în secunda dinaintea EXECUȚIEI - condamn00947900-1367251722.jpg
Un criminal condamnat la moarte din Texas, SUA, i-a uluit pe martorii care asistau la execuția sa cu ultimele cuvinte rostite, potrivit Daily Mail. Richard Cobb, un tânăr de 29 de ani din Texas, a fost condamnat la moarte pentru omucidere, după un caz petrecut în urmă cu 11 ani. Execuția sa, care a avut loc zilele trecute, i-a șocat pe martorii oculari.


Întrebat dacă are ceva de spus, înainte de a primi injecția letală, Cobb a declarat: "Viața este moarte, moartea este viață. Sper ca într-o bună zi, această absurditate pe care umanitatea a ajuns să o trăiască va ajunge la un sfârșit". "Viața este prea scurtă. Sper ca cei care au energii negative din cauza mea să treacă peste asta. Viața este prea scurtă să ținem în noi sentimente de ură și furie. Asta e tot, gardian", a mai spus condamnatul. Chiar înainte ca injecția letală să își facă efectul, condamnatul a mai apucat să își întoarcă capul și să strige spre gardian: "Wow, e minunat, e fantastic! Mulțumesc, gardian!".


Richard Cobb a fost arestat la vârsta de 18 ani după ce, împreună cu un complice, au răpit două femei și un bărbat, pe care i-au împușcat și i-au lăsat să moară. Cele două femei au supraviețuit. Bărbatul și-a pierdut însă viața. Rudele victimei au asistat la execuția lui Richard Cobb, scrie realitatea.net.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3436 secunde