Cutremur devastator! Sute de persoane, încă prinse sub dărâmături

111
Cutremur devastator! Sute de persoane, încă prinse sub dărâmături - taiwan-1454836532.jpg

Articole recomandate

Un număr total de 132 de persoane sunt încă prinse sub dărâmăturile unui bloc turn de apartamente care s-a prăbușit în urma unui puternic cutremur sâmbătă dimineață în Taiwan, a anunțat duminică un oficial al guvernului local, informează Reuters.


Numărul acestor persoane este mult mai mare decât au estimat autoritățile sâmbătă, în timp ce echipele de salvare continuau să caute eventuali supraviețuitori, cu câini și echipament acustic, printre dărâmăturile unui imobil de 17 etaje prăbușit în orașul Tainan din sudul insulei.

29 dintre persoanele prinse sub dărâmăturile blocului ar putea fi scoase mai ușor decât restul, îngropate mai adânc în moloz, potrivit echipelor de salvare, notează Reuters.

Puternicul seism a lovit sudul insulei sâmbătă, în jurul orei locale 04.00 (20.00 GMT vineri), provocând, potrivit unor responsabili, prăbușirea a patru imobile în orașul Tainan. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 10 km, la 39 km nord-est de portul Kaohsing, al doilea oraș ca mărime al Taiwanului, a indicat Institutul geologic american USGS, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Actual : A FOST CUTREMUR!
Joi, 07 Ianuarie 2016
Stire din Social : CUTREMUR cu magnitudine 4.1!
Pagina a fost generata in 0.6115 secunde