Cum se simte Mick Jagger, după ce a fost operat pe inimă

103
Cum se simte Mick Jagger, după ce a fost operat pe inimă - mickjagger1-1556474500.jpg

Articole recomandate

Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, a declarat înt-un interviu pentru revista ''Hello!'' că Mick Jagger se simte ''foarte bine'' și se recuperează după intervenția chirurgicală pe cord, informează duminică Press Association, scrie digi24.ro

The Rolling Stones a fost nevoită să amâne anumite concerte din turneul în Statele Unite și Canada pe perioada tratamentului urmat de liderul formației, potrivit Agerpres.

Mick Jagger le-a spus fanilor că este ''în convalescență'' după ce a suferit o intervenție chirurgicală de înlocuire a unei valve cardiace, la New York. Colegii de trupă i-au trimis videoclipuri care să-l binedispună.

Wood a declarat pentru revista ''Hello!'': "Sally (soția cântărețului) și cu mine am mers în insulele Caraibe împreună cu Keith (Richards) și Patti (soția acestuia) și i-am trimis înregistrări video cu noi cântându-i la chitară și cu vocea urări de însănătoșire grabnică''. "Asta l-a înveselit. Suntem cu toții foarte fericiți că se simte bine''.

În timp ce așteaptă să pornească din nou în turneu, Wood și-a canalizat energia creativă în realizarea de tablouri care omagiază cântăreți de rock celebri, lucrări pe care le-a arătat și lui Mick Jagger.

"A fost amuzat și impresionat!", a mai spus Wood. "Se simte foarte bine. Am vorbit cu el ieri și se simțea grozav".

Interviul a apărut în cel mai recent număr al revistei ''Hello!''.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1857 secunde