Cum a fost păcălit un elvețian de amanta sa româncă. A furat peste 1 milion de euro: „Am cedat la solicitările ei”

383
Cum a fost păcălit un elvețian de amanta sa româncă. A furat peste 1 milion de euro: „Am cedat la solicitările ei” - pacalit-1638723616.jpg
Un director din Elveția, acuzat de deturnarea a peste un milion de franci din seiful companiei, a recunoscut că a făcut-o pentru amanta sa, o româncă. Fostul manager a povestit și ce a făcut în final cu banii furați.


Timp de 10 ani, un director din Elveția a deturnat peste un milion de franci din seiful companiei sale, între 2008 și 2018, la cererea amantei sale: „Am cedat la solicitările ei", a recunoscut fostul manager în fața instanței, în urmă cu câteva zilei.

Potrivit Realitatea.net bărbatul a cunoscut-o pe româncă într-un club de noapte, după propriile relatări. Fostul director al societății Gestione Stalvedro a deturnat bani în valoare totală de peste un milion de franci din seiful în care erau depuse încasările zilnice și i-a transferat către amanta sa din România.


Cu banii furați acesta a acoperit costurile legate de nivelul său ridicat de trai și a făcut transferuri bancare repetate, în valoare totală de aproximativ 800 000 de franci, către amanta sa din România, pe care a cunoscut-o într-un club de noapte din Ticino.

"M-am lăsat păcălit. Aveam o anumită simpatie pentru ea și de aceea am cedat la solicitările ei", a declarat bărbatul de 72 de ani în fața Curții de Asistentă Penală prezidată de judecătorul Amos Pagnamenta.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2015 secunde