Criza refugiaților / Patru imigranți, între care două fetițe, au murit încercand să ajungă din Turcia în Grecia

105
Criza refugiaților / Patru imigranți, între care două fetițe, au murit încercand să ajungă din Turcia în Grecia - egee-1458547675.jpg

Articole recomandate

Două fetițe au murit înecate, iar alți doi refugiați sirieni au murit în urma unei crize cardiace în timp ce încercau să ajungă în insulele grecești plecând din Turcia, chiar în ziua intrarii în vigoare a acordului dintre UE și Ankara, potrivit Protv.

Circumstanțele în care s-au înecat cele două fete sunt încă neclare, însă se aflau într-o ambarcațiune care transporta circa 40 de imigranți, potrivit autorităților.

Alți doi refugiați au murit din cauza unei crize cardiacela la sosire lor în cursul dimineții, în insula elenă Lesbos, în nord-estul Mari Egee.

În ciuda acordului, 15 ambarcațiuni având fiecare la bord zeci de imigranți au încercat să ajungă încursul dimineții la Lesbos, prima etapa în Europa a exodului migratoriu.

Autoritatile elene au recunoscut imposibilitatea de a aplica de duminică prevederile din acord, nefiind foarte clar ce se va intamplă cu imigranții care vor ajunge pe teritoriul Greciei pe parcursul acestei zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3557 secunde