Criza din Grecia. Un proiect de compromis, singura soluție

144
1
Criza din Grecia. Un proiect de compromis, singura soluție - bnhn910merkelm20150323130350-1436781229.jpg

Articole recomandate

Criza din Grecia. Un proiect de compromis pentru a menține Grecia în zona euro a fost pus pe masă de cancelarul german, Angela Merkel, președintele francez, François Hollande, premierul elen, Alexis Tsipras, și președintele Consiliului European, Donald Tusk, și va fi supus spre aprobare tuturor liderilor din zona euro, a informat luni o sursă apropiată discuțiilor, citată de AFP.

Negocierile dintre Grecia și creditori au durat au durat mai bine de 13 ore, dar s-au împotmolit din nou din cauza programului de privatizare propus de Eurogrup și neagreat de partea elenă.

Un proiect de compromis în cazul Greciei, soluția salvatoare. Potrivit AFP, pricipalele măsuri pe care Europa ar vrea să se le impună Greciei inclus inclusiv abandonarea unor părți de suveranitate, în schimbul unui eventual ajutor.


Comentează știrea

costy
13 iulie 2015
afaceri

Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Iulie 2015
Stire din Actual : Condiții DURE impuse Greciei!
Pagina a fost generata in 1.1104 secunde