CRIMĂ TERIBILĂ în Franța! O româncă de 19 ani a fost înjunghiată de 26 de ori!

373
CRIMĂ TERIBILĂ în Franța! O româncă de 19 ani a fost înjunghiată de 26 de ori! - tsbt01policeextralongofficial100-1510317596.jpg

Articole recomandate

O româncă de 19 ani a avut parte de un sfârșit cumplit, cadavrul ei fiind găsit desfigurat și prezentând 26 de lovituri de cuțit, într-o pădure din Franța.


Femeia a fost ucisă cu brutalitate în urmă cu un an, în decembrie 2016, cadavrul ei fiind descoperit în pădurea Frasnois, din regiunea Haut-Jura, la granița dintre Elveția și Franța.

După un an de anchetă, timp în care zeci de jandarmi și polițiști din Franța și Elveția au lucrat pentru a stabili identitatea tinerei desfigurate, dar și cine se face vinovat de această crimă, poliția franceză a dezvăluit modul în care a murit aceasta și are și un suspect, relatează actualmm.ro.

Pentru a-i putea stabili identitatea, poliția din Franța a apelat la toate tehnicile posibile, reconstrucția 3D, verificarea amprentelor în bazele de date din 18 țări europene, analizarea a 800 de dosare cu dispăruți, descoperirea de martori.

Românca, despre care se crede că era prostituată, se afla pe teritoriul Elveției în momentul în care a fost ucisă. Cadavrul ei prezenta 26 de lovituri de cuțit, în zona abdomenului, însă acestea nu i-au provocat moartea, ci au avut ca scop "să o facă să sufere".

Decesul a fost provocat de lovituri repetate în zona feței, dinții și oasele feței fiind zdrobite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2834 secunde