"Cred în Hillary Clinton! Cealaltă tabără nu are nimic să vă ofere"

136

Articole recomandate

Președintele Statelor Unite, Barack Obama, a ținut, la Charlotte, în Carolina de Nord, o vibrantă pledoarie în favoarea candidatei democrate la succesiunea sa la Casa Albă, Hillary Clinton, lăudând energia și combativitatea ace-teia, relatează AFP.

"Mă aflu astăzi aici, deoarece cred în Hillary Clinton", a declarat Barack Obama cu ocazia primului miting comun al campaniei din 2016 alături de fosta sa adversară de la primarele democrate din 2008.

"Nu a existat niciodată un bărbat sau o femeie care să fie atât de competent pentru această funcție. Niciodată!", a adăugat președintele american, insistând îndelung asupra celor patru ani, din primul său mandat, în cursul cărora Hillary Clinton a condus diplomația Statelor Unite dând dovadă de "forță" și de "leadership".

Hillary Clinton "va fi o femeie de stat cu care ne vom mândri în întreaga lume", a mai spus el.

"Cealaltă tabără nu are nimic să vă ofere", a subliniat Barack Obama, ales în 2008 și apoi reales în 2012, vizibil încântat să regăsească atmosfera de campanie electorală.

Cu mânecile suflecate, în picioare la pupitru în fața candidatei așezate în spatele său, Barack Obama l-a ironizat pe Donald Trump, adversarul republican al fostei Prime Doamne.

"Toată lumea poate scrie mesaje pe Twitter", a glumit el, insistând asupra provocării pe care o reprezintă faptul de a lua zilnic decizii din Biroul Oval.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.227 secunde