Creatorul jocului Balena Albastră, ce a ucis zeci de tineri, CONDAMNAT!

242
Creatorul jocului Balena Albastră, ce a ucis zeci de tineri, CONDAMNAT! - 800x014897750253bcdfe49-1500560393.jpg

Articole recomandate

Philipp Budeikin, în vârstă de 22 de ani, cunoscut sub numele de Philipp Lis (Fox), a fost condamnat de un tribunal din Siberia pentru administrarea jocului care a declanșat mai multe sinucideri macabre în rândul adolescenților vulnerabili.


Tânărul de 22 de ani Philipp Budeikin, creatorul jocului de sinucidere Balena Albastră, care încuraja tinerii să se sinucidă, a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Opinia publică a fost șocată de pedeapsa ușoară primită de acesta într-un proces cu ușile închise Anterior, Budeikin a fost cercetat pentru presupuse legături cu 16 sinucideri din diferite regiuni ale Rusiei și s-a constatat că era creierul din spatele fenomenului, informează BM, potrivit Mediafax.

Acuzatul a recunoscut provocarea a 17 decese, cazuri care nu erau incluse în procesul său. Mai mult, Budeikin a declarat că victimele jocului său nu erau mai mult decât "deșeuri biologice", care erau "fericiți să moară" și că "a curățat societatea". Ulterior, poliția a afirmat că în jur de 20 de sinucideri din Rusia au legături cu respectivul caz, dar politicienii și mass-media au sugerat că cifra se ridică la sute de tentative de suicid. Budeikin nu va fi supus unui regim sever de închisoare și își va executa sentința în echivalentul rus al unei închisori deschise.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2984 secunde