Corneliu Porumboiu, reacție după ancheta DIICOT în care este cercetat pentru constituire de grup infracţional și spălare de bani

123
Corneliu Porumboiu, reacție după ancheta DIICOT în care este cercetat pentru constituire de grup infracţional și spălare de bani - porumboiu-1634662826.jpg

Articole de la același autor

Corneliu Porumboiu a transmis presei un comunicat.


Potrivit Digi24,  DIICOT a anunțat că a deschis o anchetă pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, constituire de grup infracţional organizat şi spălare de bani pe numele său și al producătorului de film Ada Solomon.


Comunicatul regizorului Corneliu Porumboiu:


„La data de 18.10.2021 am fost audiat de către DIICOT STRUCTRURA CENTRALĂ într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciul invocat de DIICOT în sarcina mea și a societății mele este în cuantum total de 26.555 Lei și provine exclusiv din relația comercială dintre societatea mea cu un singur furnizor, derulată în anul 2014.

Acuzațiile personale care mi se aduc rezultă din calitatea mea de administrator al societății. Niciuna dintre acuzațiile care mi se aduc mie sau societății mele nu sunt adevărate iar documentele care atestă netemeinicia acuzațiilor vor fi prezentate în cadrul contestațiilor pe care urmează să le formulez.

În calitatea mea de scenarist și regizor nu am supravegheat direct raporturile comerciale care fac obiectul dosarului penal iar ca administrator al societății am delegat aceste domenii de activitate unor persoane competente. Am încredere că analizarea documentelor pe care le voi prezenta parchetului va duce la înlăturarea oricărui dubiu privind nevinovăția mea și a societății mele.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5949 secunde