€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Coreea de Sud: Fostul președinte Lee Myung- Bak, anchetat pentru corupție

Ştire online publicată Marţi, 23 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Procuratura sud-coreeană a efectuat, ieri, percheziții la domiciliul și biroul fratelui fostului președinte Lee Myung-Bak, în cadrul unei anchete asupra unor posibile sume de bani primite de fostul șef al statului, relatează AFP.

Lee Sang-Deuk, 82 de ani, care a avut o influență foarte mare în timpul președinției (2008-2013) fratelui său, este suspectat că a primit sute de milioane de woni din partea Serviciului național de informații (NIS), a informat agenția sud-coreeană Yonhap.

Fost avocat, Lee Sang-Deuk a fost condamnat în 2013 pentru corupție într-un dosar distinct și a petrecut 14 luni după gratii.

Anchetatorii din cadrul procuraturii districtului central al capitalei Seul au confiscat documente și calculatoare în cursul perchezițiilor, potrivit Yonhap.

Săptămâna trecută, Lee Myung-Bak a denunțat o răzbunare politică după arestarea a doi dintre consilierii săi suspectați că au primit bani din partea NIS. Anchetele asupra șefilor de stat precedenți sunt un lucru obișnuit în Coreea de Sud.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7306 secunde