Coreea de Nord, pregătită atât pentru dialog, cât și pentru confruntare cu SUA

166
Coreea de Nord, pregătită atât pentru dialog, cât și pentru confruntare cu SUA - coreea-1566589964.jpg

Articole recomandate

Ministrul de Externe nord-coreean Ri Yong Ho a declarat, vineri, că Phenianul este pregătit atât pentru dialog, cât și pentru confruntare cu SUA, avertizând Washingtonul că ar fi un calcul greșit să continue aplicarea sancțiunilor, informează Reuters citând KCNA. 


Negocierile la nivel de lucru americano-nord-coreene nu au fost încă reluate după blocarea lor în urma eșecului celui de-al doilea summit dintre președintele Donald Trump și liderul nord-coreean Kim Jong Un desfășurat în februarie, la Hanoi. 
Trump și Kim s-au întâlnit cel mai recent în luna iunie, în zona de demarcare dintre cele două Corei, unde au căzut de acord să reia negocierile, ceea ce deocamdată nu s-a întâmplat. 


"Dacă Statele Unite încă visează să obțină totul prin sancțiuni, trebuie fie să le lăsăm să viseze sau să spulberăm acest vis", a declarat Ri. "Suntem pregătiți atât pentru dialog, cât și pentru confruntare. Dacă SUA încearcă să ne confrunte cu sancțiuni și nu renunță la atitudinea confruntaționistă, este un calcul greșit". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4922 secunde