Coreea de Nord anunță că nu vor avea loc discuții cu SUA la Jocurile Olimpice

98
Coreea de Nord anunță că nu vor avea loc discuții cu SUA la Jocurile Olimpice - coreeaanunta-1518092833.jpg

Articole recomandate

Oficialii nord-coreeni care vizitează Coreea de Sud cu ocazia Jocurilor Olimpice de iarnă nu vor discuta cu americanii, a anunțat agenția KCNA, preluată de Reuters. La Pyeongchang sunt așteptați șeful de stat constituțional de la Phenian, Kim Yong Nam, și Kim Yo Jong, sora, în vârstă de 28 de ani, a liderului de la Phenian, Kim Jong Un.

Vicepreședintele SUA, Mike Pence, care va sosi, astăzi, în Coreea de Sud, înaintea ceremoniei de deschidere a jocurilor, nu a exclus posibilitatea unui dialog direct. Aflat la Tokyo, el a anunțat însă "cea mai dură și agresivă rundă de sancțiuni împotriva Coreei de Nord", informează Reuters.

Agenția oficială de presă de la Phenian a arătat că "noi nu ne-am milogit niciodată pentru un dialog cu Statele Unite și așa va fi și de acum încolo".

Agenția îl citează pe Cho Yong Sam, directorul general al departamentului pentru America de Nord din ministerul nord-coreean de Externe: "Ca să fie clar, nu avem nicio intenție să ne întâlnim cu SUA în timpul vizitei noastre în Coreea de Sud".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3745 secunde