Copil de 5 ani, erou în SUA! Va deveni pompier onorific

Sâmbătă, 15 Februarie 2020
638
Un băiețel de cinci ani din Georgia, SUA, a reușit să își salveze întreaga familie în timpul unui incendiu izbucnit în timpul nopții. În ciuda vârstei, el nu a intrat în panică, iar curajul său i-a uimit chiar și pe pompieri, transmite Digi 24.

Noah este unul dintre cei opt membri ai familiei care dormea atunci când a izbucnit focul. Micuțul era în cameră cu sora lui de doi ani. S-a trezit, a sărit din pat, a apucat-o de mână pe fetiță și au ieșit împreună din casă printr-o fereastră deschisă, singura ieșire disponibilă la acel moment. Nu s-a oprit aici, ci s-a întors să ia câinele familiei pe care l-a scos în siguranță din casă. Apoi, băiețelul a alergat la unchiul său, pentru a cere ajutor. Împreună, au alertat restul familiei, astfel că toată lumea a fost, în final, în siguranță.

Șeful departamentului de pompieri din Bartow, Georgia, a declarat pentru CNN că a mai văzut copii care au reușit să își alerteze familiile în cazuri similare, dar a calificat ca fiind "uluitor" ce a făcut băiețelul de cinci ani.

Bunicul lui Noah a transmis un mesaj în care a scris că toata lumea a fost salvată grație băiețelului. "Dacă nu ar fi fost Noah, s-ar putea să nu mai fi fost noi aici astăzi", a scris bătrânul.

Departamentul de pompieri din județul Bartow a anunțat că Noah va primi titlul de pompier onorific al Bartow și că îi va fi conferit un premiu rezervat de obicei salvatorilor profesioniști.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.474 secunde