COPII BLOCAȚI ÎNTR-O PEȘTERĂ INUNDATĂ! Un salvator, fost luptător în trupele speciale, a murit după ce i-a aprovizionat pe aceștia

685
COPII BLOCAȚI ÎNTR-O PEȘTERĂ INUNDATĂ! Un salvator, fost luptător în trupele speciale, a murit după ce i-a aprovizionat pe aceștia - thailand2906a57896800-1530858257.jpg

Articole recomandate

Un fost membru al comandourilor Marinei thailandeze a murit vineri, din cauza lipsei unei rezerve suficiente de oxigen, după ce i-a aprovizionat pe copiii blocați într-o peșteră inundată din nordul Thailandei, relatează AFP.



Samarn Unan a murit la ora locală 02:00 din cauza lipsei de oxigen în timp ce încerca să revină la un centru de comandă subteran, conform guvernatorului adjunct Passakorn Boonyalak.

Centrul de comandă este situat la doi kilometri distanță în peșteră, unde o echipă de fotbal de copii și antrenorul lor sunt blocați de aproape două săptămâni.

Unan se întorcea după ce a livrat tuburi de oxigen în caverna unde erau prinși băieții și a rămas fără aer în timp ce se afla sub apă.

"Scufundările sunt mereu pline de riscuri. Este posibil să fi leșinat dar va trebui să așteptăm autopsia", a declarat șeful Pușcașilor Marini, Aphakorn Yookongkaew.

''După ce a livrat o rezervă de oxigen, pe drumul de întoarcere el însuși n-a mai avut destul oxigen'', a anunțat viceguvernatorul provinciei Chiang Rai, Passakorn Boonyaluck.

''Și-a pierdut cunoștința pe drumul de întoarcere, însoțitorul său în timpul scufundării a încercat să-l ajute și să-l aducă'', a precizat șeful comandourilor Marinei, Passakorn Boonyaluck.

Această dramă survine în timp ce salvatorii care îi caută pe cei 12 copii și pe antrenorul lor de fotbal blocați de 13 zile într-o peșteră inundată se grăbeau vineri să avanseze în pregătirile lor de evacuare, înainte de revenirea prognozată a ploii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4628 secunde