Consultările dintre SUA și Coreea de Nord, de la Stockholm, au eșuat

172
Consultările dintre SUA și Coreea de Nord, de la Stockholm, au eșuat - consultarile-1570362436.jpg

Articole recomandate

Emisarul Coreei de Nord a acuzat Statele Unite că au făcut să eșueze consultările asupra programului nuclear nord-coreean angajate sâmbătă, după luni de impas și în pofida unei noi escaladări a Phenianului prin testarea de rachete, informează AFP. 
"Negocierile nu au îndeplinit așteptările noastre și au eșuat în cele din urmă. Eșecul negocierilor, care nu au dus la niciun progres, se datorează doar Statelor Unite, care nu au renunțat la atitudinea obișnuită", a declarat Kim Myong Gil, citat de AFP. 


"Statele Unite ne-au crescut așteptările propunând abordări flexibile, metode noi și soluții creative. Dar ne-au dezamăgit cu adevărat și ne-au spulberat dorința de a discuta, neaducând nimic la masa negocierilor", a adăugat el. 


Emisarii Kim Myong Gil, din Coreea de Nord, și Stephen Biegun, din Statele Unite, s-au întâlnit la Stockholm sub medierea trimisului special suedez Kent Harstedt, artizanul eliberării în această vară a unui student australian, Alek Sigley, care a fost reținut pentru o scurtă perioadă de timp de Phenian. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6434 secunde