€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Comisia Europeană cere explicații Facebook

Ştire online publicată Miercuri, 28 Martie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Comisia Europeană a cerut explicații Facebook dacă datele utilizatorilor de internet din Uniunea Europeană figurează printre cele colectate de Cambridge Analytica, relatează Reuters. 


Biroul pentru Protecția Consumatorilor al Comisiei Federale pentru Comerț a SUA a confirmat investigarea utilizării informațiilor personale ale abonaților grupului american. 


„În acest scandal recent există sau nu unele date ale cetățenilor UE?”, se întreabă comisarul pentru justiție, Vera Jourova, într-o scrisoare adresată directorului financiar al grupului Sheryl Sandberg. „Regret, dar comunicatele oficiale ale Facebook, inclusiv cele ale directorului general, Mark Zuckerberg, nu mi-au alungat temerile”, afirmă ea. 


„Aceasta este deosebit de dezamăgitor, având în vedere eforturile noastre de a construi o relație între dvs. și noi pe baza încrederii. Această încredere este acum afectată”, își exprimă regretul Vera Jourova, care o întreabă direct pe Sheryl Sandberg dacă este sigură că o situație similară „nu se poate repeta astăzi”? 


Comisarul european a spus că dorește un răspuns în două săptămâni. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.15 secunde