COD ROȘU de vreme rea!

188
1
COD ROȘU de vreme rea! - imageresize-1417368785.jpg

Articole recomandate

Intemperiile înregistrate în sudul Franței se mențin și azi, situația din Aude și Pyrenees-Orientales fiind dificilă. Cele două regiuni sunt vizate de cod roșu, relatează leparisien.fr și lefigaro.fr. Meteo France anunța duminică dimineață "40-50 mm" de ploaie căzută pe alocuri, iar litoralul rămâne aproape în totalitate sub supraveghere din cauza riscului de valuri mari.

În Pyrenees-Orientales au fost evacuate duminică circa 2.000 de persoane care locuiesc în perimetrul de 200 de metri de o parte și de alta a râului Agly, iar în Aude 250 de oameni au fost evacuați din prudență din localitatea Sigean. Creșterea rapidă a apelor a determinat evacuarea a aproape 3.000 de persoane, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Munca la domiciliu
1 decembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Actual : COD ROȘU de ploi torențiale în Bulgaria
Pagina a fost generata in 0.3983 secunde