Cod de conduită pentru ONG-urile care salvează migranți

175
1
Cod de conduită pentru ONG-urile care salvează migranți - cod-1499086982.jpg

Articole recomandate

Miniștrii de interne ai Italiei, Franței și Germaniei, reuniți duminică seară, la Paris, au anunțat că vor "să lucreze la un cod de conduită pentru ONG-urile care salvează migranți în Mediterana", și "să întărească sprijinul pentru gărzile de coastă libiene", potrivit unui comunicat difuzat, ieri, în capitala franceză, transmite AFP.

Propunerile, pe care le vor prezenta omologilor lor din celelalte state membre ale Uniunii Europene, joi, la Tallinn, mai prevăd "întărirea strategiei UE privind returnările", furnizarea de "sprijin suplimentar" Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiați pentru îmbunătățirea structurilor de primire în Libia, precum și "accelerarea dispozitivului european de relocalizare", precizează comunicatul.

Ministrul de interne italian, Marco Minniti, omologul său francez, Gerard Collomb, și cel german, Thomas de Maiziere, s-au reunit, duminică seară, pentru un dineu de lucru, în prezența comisarului european pentru migrație, Dimitris Avramapoulos.

Obiectivul a fost desprinderea "unei abordări coordonate și concertate a fluxurilor de migrație în Mediterana centrală și de a vedea cum îi putem ajuta mai bine pe italieni", a declarat o sursă franceză apropiată dosarului.

Comentează știrea

Liviu Burebista
4 iulie 2017
Unde esti tu Tepes Doamne?

Sau intalnit trei tradatori (Marco Minniti, Gerard Collomb siThomas de Maiziere), sa puna la cale , cum sa aduca cat mai multi africani si musulmani in Europa. Ocuparea Europei este in plina desfasurare. Aducand Africa si Orientul apropiat in Europa , vom transforma Euopa in Africa si Orient. Se aduce in Europa: incultura, saracie, intoleranta, conflicte armate si o ideologie primitiva si agresiva care se numeste islam.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.64 secunde