Clipe TERIBILE pe aeroport. Un muncitor a fost decapitat de elicele unui elicopter

252
Clipe TERIBILE pe aeroport. Un muncitor a fost decapitat de elicele unui elicopter - elic88812700-1547201374.jpg

Articole recomandate

Un lucrător al serviciului de întreținere a fost decapitat joi de un elicopter pe Aeroportul Regional Brooksville-Tampa Bay din statul american Florida, relatează DPA.

Bărbatul efectua operațiuni de întreținere de rutină la sol când a fost lovit de componentele aparatului de zbor, conform, ABC News.

Biroul șerifului din Hernando a declarat pentru Miami Herald că anchetatorii nu vor face mai multe comentarii cu privire la cauza decesului deoarece trebuie să anunțe mai întâi rudele acestuia.

Denise M Moloney, purtător de cuvânt în cadrul Poliției, a confirmat că a fost deschisă o anchetă pentru investigarea cauzelor producerii accidentului, produs joi la ora locală 15.35 (09.35 GMT).

''Cred că pompierii plecaseră deja (spre locul accidentului), însă am anulat intervenția acestora deoarece decesul era evident'', a adăugat Moloney.

Un purtător de cuvânt al Administrației Federale de Aviație (FAA) a declarat pentru Miami Herald că nu poate ''decât să confirme faptul că o persoană a fost rănită mortal, însă nu și natura specifică a rănii''.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1477 secunde