CLĂDIRE CU ZECI DE ROMÂNI, INCENDIATĂ / Autoritățile din România vorbesc despre starea victimelor

517
CLĂDIRE CU ZECI DE ROMÂNI, INCENDIATĂ / Autoritățile din România vorbesc despre starea victimelor - cladireromaniincendiugermania383-1512197647.jpg

Articole recomandate

Cele 33 de persoane care au fost spitalizate în urma incendiului din localitatea germană Bergkamen au fost externate, anunță Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit ultimelor date furnizate Consulatului General al României la Bonn de către autoritățile locale, în imobilul incendiat locuiau 45 de persoane, dintre care 33 erau înregistrate ca cetățeni români, unele dintre persoanele rezidente având dublă cetățenie, printre care și cea română.

Conform datelor obținute de reprezentanții oficiului consular, toate persoanele spitalizate în urma producerii incendiului au fost externate.

În urma demersurilor oficiului consular, angajatorul german al persoanelor afectate de incendiu a confirmat că le-a asigurat cazarea într-o altă locație.

O echipă consulară mobilă din cadrul Consulatului General al României la Bonn se deplasează la locul incidentului, pentru evaluarea situației și acordarea de asistență consulară, în caz de necesitate.

Cercetările cu privire la acest caz sunt efectuate de către Poliția din orașul Dortmund. Reprezentanții oficiului consular de la Bonn sunt în legătură cu anchetatorii germani.

Ministerul Afacerilor Externe, prin Consulatul General al României la Bonn, monitorizează cu prioritate cazul și menține în permanență legătura cu toate autoritățile implicate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4719 secunde