Cine este personalitatea preferată a francezilor

100
1
Cine este personalitatea preferată a francezilor - frenchflag-1420381615.jpg

Articole recomandate

Muzicianul Jean-Jacques Goldman este personalitatea preferată a francezilor, urmat fiind în acest clasament de actorul și umoristul Omar Sy și de actorul și producătorul de film Jean Dujardin, conform unui sondaj publicat duminică de 'Journal du Dimanche'.


Discret, dar foarte apreciat, Jean-Jacques Goldman ocupă această poziție pentru a patra oară consecutiv, egalând astfel o performanță înregistrată până acum numai de exploratorul Jean-Jacques Cousteau, de abatele Pierre și de fostul jucător de tenis Yannick Noah, devenit ulterior cântăreț de mare succes, scrie Agrepres.


Comentează știrea

RODICA
4 ianuarie 2015
Cea mai accesibila oferta de lucru!

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 30 Noiembrie 2014
Stire din Actual : COD ROȘU de vreme rea!
Pagina a fost generata in 0.5424 secunde