Cine este oligarhul care susține că palatul lui Putin este de fapt al său

817
Cine este oligarhul care susține că palatul lui Putin este de fapt al său - 116590529download-1612031234.jpg

Articole recomandate

ligarhul rus Arkady Rotenberg spune că el este proprietarul vilei opulente de la Marea Neagră și nu președintele Vladimir Putin, așa cum susținea oponentul președintelui rus Alexei Navalnîi.


Un reportaj video despre vastul palat, prezentat de Alexei Navalnîi, a devenit viral în toată Rusia și a fost urmărit de peste 100 de milioane de ori. Rotenberg, un miliardar cu legături strânse cu Putin, a făcut declarația în timpul unui interviu postat pe canalul pro-Kremlin Mash Telegram, fiind preluat și de agenția de știri Interfax.


„Am reușit să închei un acord cu creditorii acum câțiva ani și am devenit beneficiarul acestei proprietăți în urmă cu câțiva ani”, a spus Rotenberg, conform biroului său de presă, transmite Mediafax.


Oligarhul a declarat că proprietatea va fi finalizată „în câțiva ani” și se așteaptă să devină un hotel. Arkady Rotenberg este un personaj important în Rusia, în calitate de proprietar al unor imense firme de construcții care se ocupă de infrastructuri precum poduri și conducte de gaz. Este un apropiat al lui Putin, ca fost prieten din copilărie și partener de judo.


Omul de afaceri se află sub sancțiunile SUA din 2014.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6434 secunde