Cine este bărbatul arestat după atacul terorist de la Stockholm

185
Cine este bărbatul arestat  după atacul terorist de la Stockholm - cine-1491738800.jpg

Articole recomandate

O femeie din Uzbekistan care l-a cunoscut pe bărbatul arestat în urma atacului terorist comis, vineri, la Stockholm susține că suspectul era un "muncitor obișnuit, nu un fanatic religios", potrivit cotidianului suedez Dagens Nyheter, citat de DPA. 


Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a declarat că a fost contactată în urmă cu câțiva ani de o cunoștință care îl știa și pe bărbatul de 39 de ani arestat vineri. 


"Noi, uzbecii, ne ajutăm reciproc. Bărbatul l-a întrebat pe un prieten de-al său dacă îmi poate trimite un e-mail și eu am fost de acord", a spus femeia, mărturisind că ultima dată a avut legătură cu suspectul în vara anului 2016. 


Femeia l-a descris pe suspect drept un "bărbat de familie obișnuit", care dorea să câștige bani în Suedia și lucra în construcții. Soția și copiii săi nu trăiesc în Suedia. 


"Nu pot înțelege cum cineva ar dori să ucidă oameni nevinovați; este groaznic. Nu am văzut vreun semn că el ar fi extremist sau că i-ar păsa de religie. Dimpotrivă, el petrecea și bea alcool, la fel cum fac mulți uzbeci în Suedia", a adăugat femeia. 


Procurorul-general adjunct al Suediei, Hans Ihrman, a anunțat, sâmbătă, că bărbatul arestat în legătură cu atacul terorist comis, vineri, în capitala suedeză este un cetățean uzbec în vârstă de 39 de ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5275 secunde