Mai multe ştiri online:

China a pedepsit peste 3.000 de persoane în campania împotriva crimei organizate

Ştire online publicată Sâmbătă, 02 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
China a pedepsit 3.021 de persoane într-o campanie de combatere a crimei organizate și a „umbrelelor protectoare” locale care îi permit să opereze, a relatat, vineri, agenția oficială de presă Xinhua, citând grupul de lucru de luptă împotriva criminalității al guvernului. 


China a ordonat unui număr de 10 regiuni să acționeze împotriva crimei organizate în urma unei companii de inspecții de trei luni anul trecut. Printre acestea, se numără provincii puternic industrializate din nord, precum Shanxi și Liaoning, precum și provincia Guangdong din apropiere de Hong Kong, care se bazează puternic pe industria manufacturieră. 


Cele 10 regiuni au prins 1.129 de grupuri organizate în stil mafiot și au confiscat active în valoare de 4,94 miliarde de yuani (737,8 milioane de dolari) într-o campanie ulterioară de „corectare” care s-a încheiat în decembrie, a precizat Xinhua. 


Campania s-a concentrat pe întărirea guvernării directe și a aplicării legii pentru a distruge ceea ce China numește „umbrele protectoare”, în care birouri guvernamentale sau secții de poliție închid ochii sau sunt complice la criminalitate. Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7839 secunde