Cetățean iranian, oprit la intrarea în România, din Bulgaria

99
Cetățean iranian, oprit la intrarea în România, din Bulgaria - cetateaniranian-1534921458.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, un cetățean iranian care a încercat să intre ilegal în România din Republica Bulgaria, pe jos, pe la frontiera "verde" . Persoana respectivă a fost predată autorităților de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.


Astfel, marți, 21 august, în jurul orei 1, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă, județul Constanța, au depistat o persoană care se deplasa pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria spre interiorul țării. Deoarece persoana în cauză nu își justifica prezența în zonă, aceasta a fost dusă la sediul Sectorului Poliției de Frontieră pentru cercetări.


În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cel în cauză este un cetățean iranian, în vârstă de 36 de ani. Acesta a declarat că a încercat să treacă ilegal frontiera cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.


În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cetățeanul iranian fiind predat autorităților bulgare, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8242 secunde