Celebrul bucătar Anthony Bourdain a murit. Prima ipoteză, sinuciderea

286
Celebrul bucătar Anthony Bourdain a murit. Prima ipoteză, sinuciderea - bourdainoman0-1528460429.jpg

Articole recomandate

Bucătarul celebrităților, cunoscuta vedetă de televiziune Anthony Bourdain, a murit. Anthony Bourdain a fost găsit fără suflare, vineri, în camera unui hotel din Franța, unde filma pentru o emisiune TV. Potrivit CNN, prima ipoteză luată în calcul de polițiști este sinuciderea. Bourdain avea 61 de ani și avea o fiică. Decesul a fost confirmat de CNN, postul pentru care acesta filmase, de-a lungul timpului, mai multe emisiuni culinare.


Decesul lui Bourdain a fost confirmat de CNN, post TV pentru care realizase, de-a lungul timpului, mai multe emisiuni culinare.

"Cu o tristețe imensă, confirmăm decesul prietenului și colegului nostru Anthony Bourdain", a anunțat rețeaua, într-un comunicat dat publicității vineri.

"Dragostea sa pentru aventură, prietenii, mâncare bună și băuturi fine, dar și poveștile remarcabile despre lumea pe care a străbătut-o în lung și în lat au făcut din Anthony Bourdain un povestitor unic. Talentele de care a dat dovadă nu au încetat să ne uimească niciodată. Ne va lipsi foarte mult. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre fiica sa și spre familia acestuia", mai spun reprezentanții postului TV.


Prima ipoteză este sinuciderea! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9882 secunde