Mai multe ştiri online:

Cel mai bogat om din lume divorțează după 25 de ani

Ştire online publicată Vineri, 11 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Miliardarul american Jeff Bezos, fondatorul Amazon, considerat de revista Forbes cel mai bogat om din lume, a anunțat miercuri că divorțează după 25 de ani de căsnicie, informează AFP.


"Am decis să divorțăm și să ne continuăm viețile ca prieteni", a scris Bezos, în vârstă de 54 de ani, și soția sa Mackenzie, în vârstă de 48 de ani, într-un mesaj pe Twitter, publicat pe contul lui Bezos.

"Rămânem o familie, rămânem prieteni dragi", au concluzionat ei, după ce au explicat că au fost, timp de 25 de ani de căsnicie, "asociați în companii și proiecte".

MacKenzie Bezos este o romancieră, iar printre cărțile ei cea mai cunoscută este "The Testing of Luther Albright". Ea a fost una dintre primele salariate ale Amazon și a fondat în 2014 platforma contra hărțuirii, ByStander Revolution.

Cei doi, care au patru copii, s-au cunoscut pe vremea când lucrau pentru societatea newyorkeză de investiții D.E. Shaw, mult înainte ca Jeff Bezos să înființeze Amazon.

Jeff Bezos este omul cel mai bogat conform Forbes, care a evaluat, miercuri, averea sa la 137 de miliarde de dolari. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
sambata, 23 martie Foto : Cine este judecătoarea decedată în accidentul de sâmbătă 9751 vizite, 0 comentarii Cine este judecătoarea decedată în accidentul de sâmbătă
Sport
sambata, 23 martie Foto : Doliu în sportul constănțean. A murit un mare arbitru 6374 vizite, 0 comentarii Doliu în sportul constănțean. A murit un mare arbitru
Actual
marti, 19 martie Foto : Român "angajat" ca sclav personal pentru fiul unui milionar din Anglia 5310 vizite, 0 comentarii Român "angajat" ca sclav personal pentru fiul unui milionar din Anglia
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7494 secunde