Cea mai scurtă căsnicie: 3 minute! Motivul pentru care mireasa a decis să divorțeze chiar în ziua nunții

334
Cea mai scurtă căsnicie: 3 minute! Motivul pentru care mireasa a decis să divorțeze chiar în ziua nunții - divorcechildrencareer-1549620563.jpg

Articole recomandate

Un cuplu din Kuweit a decis să pună punct relației la doar 3 minute după ce și-au jurat credință veșnică, bifând astfel o premieră: cel mai rapid divorț din istoria țării.


Ce s-a întâmplat? După ce mirii au spus da în fața ofițerului de stare civilă, mireasa s-a împiedicat, iar soțul ei a avut o reacție neașteptată. În loc să o ajute, a făcut-o "proastă".

Femeia nu a acceptat jignirea, astfel că a decis să pună punct căsniciei, după doar...3 minute. N-a stat pe gânduri și s-a întors în tribunal, unde a cerut anularea contractului.

Oarecum amuzant, cazul a devenit viral pe Twitter unde reacțiile au fost mixte. Mulți i-au dat dreptate femeii: "Dacă așa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l lași", a comentat un utilizator.

"O căsnicie fără respect este condamnată la eșec", este o altă reacție.

Kuweitul, care ocupă locul secund în topul țărilor arabe în ceea ce privește rata divorțurilor, se confruntă cu un număr în creștere de căsnicii destrămate. Cele mai multe dintre ele sunt cauzate de faptul că mulți tineri se căsătoresc din interes, pentru a obține mai ușor împrumuturi și ajutoare financiare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.04 secunde