Cea mai norocoasă familie din lume

253
Cea mai norocoasă familie din lume - familienorocoasa-1348691877.jpg
O familie extrem de norocoasă a câștigat de trei ori în ultimii șase ani la loteria națională organizată de statul norvegian, câștigând în total suma de 24,6 milioane de coroane norvegiene (4,2 milioane de dolari).


Norocul și nașterea copiilor par să fie "armele secretele" pe care le deține Hege Jeanette Oksnes.
De fiecare dată când această femeie în vârstă de 29 de ani, angajată pe o platformă petrolieră construită în apropiere de micuța insulă norvegiană Austevoll, a adus pe lume un copil, un membru al familiei sale a câștigat sume importante la loteria națională.
"E o nebunie totală... nici măcar nu jucăm atât de des la loterie", a spus Hege Jeanette Oksnes, la doar câteva zile după ce familia sa a câștigat la loterie pentru a treia oară în ultimii șase ani. Suma câștigată de această dată a fost de 12,2 milioane de coroane norvegiene (2,12 milioane de dolari).
Hege Jeanette Oksnes, care vinde hotdogi pe acea platformă petrolieră, a născut primul ei copil în 2006, la doar o zi după ce tatăl ei, Leif, câștigase 4,2 milioane de coroane norvegine (734.500 milioane de dolari) la loteria națională.
După trei ani, Hege Jeanette Oksnes însăși a câștigat 8,2 milioane de coroane norvegiene (1,42 milioane de dolari), la o zi după ce l-a născut pe cel de-al doilea copil al ei.
De asemenea, Tord, fratele în vârstă de 18 ani al lui Oksnes, a fost acela care a câștigat weekend-ul trecut suma de 12,2 milioane de coroane norvegiene, la doar câteva luni după ce sora lui a adus pe lume cel de-al treilea copil.
După trei nașteri, Hege Jeanette Oksnes spune că a sosit timpul să nu mai facă copii.
"Soțul meu spune că avem destui bani acum", a glumit ea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Actual : Decizie istorică luată de Germania
Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Actual : Grecia, paralizată de proteste
Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Actual : Cutremur puternic în Mexic
Marţi, 25 Septembrie 2012
Stire din Actual : Președintele croat, blocat în ascensor
Pagina a fost generata in 0.3741 secunde