"Ce s-ar fi întâmplat dacă te măritai cu altul?" Răspunsul lui Michelle, de milioane!

Miercuri, 29 Iunie 2016, 15:45
2582
Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie pe măsură, iar Michelle Obama a dovedit, în cele două mandate ale președintelui Statelor Unite ale Americii, că este una dintre cele mai influente femei din lume. O discuție purtată de cuplul prezidențial al Americii într-o cafenea, într-o seară în care cei doi au decis să iasă împreună în oraș este mai mult decât grăitoare în acest sens, scrie unica.ro

Se pare că în seara cu pricina Michele și Barack Obama au decis să petreacă în oraș, departe de agitația și rigorile Casei Albe. Zis și făcut! Cuplul a intrat, alături de garda de corp, într-un restaurant obișnuit. În momentul în care s-au așezat la masă, proprietarul a mers la garda de corp a președintelui și a rugat-o să-i permită să stea de vorbă cu Prima Doamnă a Americii, între patru ochi.

Aceasta a fost de acord, iar în scurt timp Michelle și proprietarul localului au mers la o altă masă pentru a discuta. După ce au terminat conversația, Michelle s-a întors la masă, moment în care președintele a întrebat-o: "De ce era atât de interesat în a vorbi cu tine?".

Atunci, Michelle i-a povestit tot ce i-a spus bărbatul la cealaltă masă: că este o cunoștință din adolescență și că în acea perioadă fusese îndrăgostit nebunește de ea. Atunci Obama i-a replicat soției lui: "Deci, dacă te-ai fi căsătorit cu el ai fi fost și tu proprietara acestui restaurant minunat".

"Nu. Dacă m-aș fi căsătorit cu el, el ar fi fost acum președintele Statelor Unite", i-a replicat Michelle.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1102 secunde