Ce s-a întâmplat de fapt în cazul "Luării de ostatici" din Belgia

138
1
Ce s-a întâmplat de fapt în cazul

Articole recomandate

"Luarea de ostatici" care a antrenat o mobilizare de mare amploare a poliției luni, la Ghent, în nord-vestul Belgiei, s-a dovedit până la urmă a fi doar o glumă proastă, a anunțat, după o zi zbuciumată, parchetul din acest oraș flamand, citat de Mediafax.

Un adolescent în vârstă de 18 ani, aflat ilegal în Belgia și cunoscut deja de către serviciile de poliție pentru afaceri cu stupefiante, a fost arestat și interogat de parchet, care a conchis că nu a avut loc nicio luare de ostatici, a anunțat agenția Belga.

Farsa a avut loc în plină criză de luare a unor ostatici, reală, la Sydney, în Australia.

Bărbatul - care riscă până la doi ani de închisoare, o amendă și care ar putea să suporte costurile cu operațiunea de poliție - a dat alerta luni dimineața afirmând că a "văzut patru persoane (înarmate) cu (puști de tip) Kalașnikov luându-l ostatic pe prietenul său".

Comentează știrea

liviu
17 decembrie 2014
Cadou de Craciun

Inscriere gratis Companie germana lanseaza o noua retea sociala, de afaceri si cumparaturi online, operationala incepand cu 20 decembrie 2014. Compania a alocat 10,000,000 euro in vouchere pentru atragerea clientilor. Promotii: - La inscriere primesti voucher in valoare de 100€ - Pentru fiecare referal direct primesti 20€ pe care ii poti transfera in contul tau bancar Detalii si avantaje: - Platforma este similara cu Skype - Include diferite metode de transfer de bani (Money Gram, Western Union, etc) - Card personalizat VISA ( la cerere ) functionabil la orice ATM - Camera webinar pentru 250 persoane, auto-responder si alte instrumente de marketing - Rezervari cu 10% discount Nu uitati, platforma este operabila incepand cu 20 decembrie ! Pana atunci, trimite un email prietenilor tai si spune-le si lor de aceasta minunata oportunitate. http://www.give5.club/?VoucherCode=104997

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2993 secunde