Ce distincție a primit Kate Middleton din partea reginei Elisabeta a II-a

351
Ce distincție a primit Kate Middleton din partea reginei Elisabeta a II-a - katemiddleton-1443606427.jpg

Articole de la același autor

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a oferit lui Kate Middleton, soția prințului William și ducesă de Cambridge, una dintre cele mai importante onoruri pentru o femeie din familia regală: Ordinul Familiei Regale Regina Elisabeta a II-a (Royal Family Order of Queen Elizabeth II). Printre femeile care au mai primit această distincție se numără prințesa Diana dar și actuala soție a prințului Charles, ducesa de Cornwall, potrivit Agerpres. 


Această distincție constă într-o medalie ce se poartă pe umărul stâng. Pe medalie se află o reproducere a unui portret al reginei Elisabeta a II-a la tinerețe, într-o rochie de seară. Portretul este înconjurat de diamante. În partea superioară a medaliei (deasupra portretului) se află o coroană a dinastiei Tudorilor din email roșu, bătută cu diamante. Medalia este suprapusă peste o panglică galbenă. Ducesa de Cambridge a primit această distincție în cadrul unei cine speciale, organizate în cinstea îndelungatei domnii a reginei Elisabeta a II-a, la castelul Balmoral, din Scoția. Ordinul Familiei regale Elisabeta a II-a este mai degrabă o distincție personală decât o decorație de stat, dar cu toate acestea poate fi purtată și la întâlniri și evenimente oficiale. 


Ducesa de Cambridge ar putea să poarte această distincție în luna octombrie, cu ocazia unui dineu oferit în cinstea președintelui chinez, Xi Jinping. Informația despre distincția oferită de regină ducesei vine pe fondul speculațiilor că relațiile dintre cele două femei nu sunt tocmai cordiale. Conform zvonurilor, regina ar fi poreclit-o pe Kate Middleton "Ducesa nu face mai nimic" ("Duchess Do-Little") și nu ar fi participat nici la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a strănepotului său, prințul George, care a împlinit 2 ani la sfârșitul lunii iulie. Desigur că acordarea unei astfel de distincții are darul de a stinge aceste speculații.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Mai 2015
Stire din Monden : Ducesa Kate A FOST INTERNATĂ
Pagina a fost generata in 0.5465 secunde