Ce cadou a primit din partea regiei de transport un bebeluș care s-a născut în tren

230
Ce cadou a primit din partea regiei de transport un bebeluș care s-a născut în tren - yxnoptdmmmnkywvmotqzntvmode1y2i3-1529329983.jpg

Articole recomandate

Un băiețel s-a născut luni dimineața într-un tren regional oprit într-o stație din centrul Parisului, a anunțat regia de transport RATP, care a precizat că îi va oferi transport gratuit pe liniile sale până la împlinirea vârstei de 25 de ani, transmite AFP.


"Ca urmare a nașterii inopinate a unui bebeluș într-un tren aflat în gara Auber, traficul a fost oprit între stațiile CDG/Etoile și Nation", a informat regia de transport într-un mesaj publicat pe contul de Twitter al rețelei de trenuri regionale RER.


Traficul a fost întrerupt în ambele sensuri de mers timp de trei sferturi de oră pe acest tronson deosebit de aglomerat al RER, Réseau Express Régional, a declarat un purtător de cuvânt precizând că nașterea a avut loc în jurul orei 11:40 (09:40 GMT). Purtătorul de cuvânt a adăugat că aproximativ 15 persoane, pompieri, ofițeri de poliție și personal de la RATP, au ajutat-o pe mamă să nască în timp ce garnitura de tren a fost evacuată în liniște.


"RATP o felicită pe mamă și oferă copilului posibilitatea de a călători gratuit pe rețeaua sa până la 25 de ani", se mai arată în mesajul publicat pe contul de Twitter al RER.


Rețeaua de trenuri RER este utilizata în special de către cei care fac naveta între Paris și regiunile apropiate, ajungând și în puncte importante cum ar fi Aeroportul Charles de Gaulle, Versailles sau Disneyland Paris.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8697 secunde