Caz ULUITOR! Pentru ce gadget și-a vândut un bărbat rinichiul

243
Caz ULUITOR! Pentru ce gadget și-a vândut un bărbat rinichiul - chinez-1637773209.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr din China și-a transformat viața într-un coșmar după ce a decis să își vândă un rinichi pentru un telefon de ultimă generație. Acesta a ajuns imobilizat și face zilnic dializă, suferind de insuficiență renală.


Tânărul și-a vândut un rinichi, pe piața neagră, cu 3.200 de dolari. Ulterior, și-a achiziționat un smartphone și o tabletă. Adolescentul fusese abordat pe internet, de un bărbat, care i-a oferit bani în schimbul organului, care a ajuns la un beneficiar anonim.

Potrivit Realitatea.net dupa ce a fost operat, pentru ca se simtea rau, tânărul a ajuns la un spital adevarat, dar funcţia renală îi fusese deja afectată grav. De atunci, Wang şi-a petrecut viaţa stând mai mult în pat şi face dializă.


În prezent, tânărul se chinuie, pur și simplu, să trăiască. Face zilnic dializă, pentru că rinichiul rămas nu este capabil să facă față. Medicii au anunțat că acesta are nevoie urgent de un transplant de rinichi. Totodată, presa internațională anunță că un rinichi pe piața neagră costă în jur de 260.000 de dolari, de 80 de ori mai mult decât a primit adolescentul chinez.

''De ce am nevoie de un al doilea rinichi? Unul este suficient”, spunea atunci adolescentul, care ulterior a suferit de insuficiență renală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5779 secunde