€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Caz șocant în Marea Britanie: Femei paramedic obligate să vadă filme pentru adulți

Ştire online publicată Joi, 08 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Mai multe femei paramedic, care lucrau la South Western Ambulance Service Foundation (SWASFT) din Gloucestershire, și-au dat demisia după ce au fost obligate să vadă filme pentru adulți și au fost supuse la comportamente sexuale abuzive.

O anchetă a fost lansată după ce un sondaj lansat de Serviciul Național Medical (NHS) din Marea Britanie printre angajații SWASFT a stabilit că 24% dintre aceștia au fost victime ale bullying-ului la locul de muncă.

Câțiva membri ai staff-ului s-au gândit chiar să se sinucidă din cauza comportamentului „extrem de sexual și sexist” de la job, potrivit mirror.co.uk.

Raportul întocmit după cei care s-au ocupat de acest caz a dezvăluit că „batjocura sexuală” a creat un mediu toxic pentru staff, iar că femeile nou angajate erau numite „carne proaspătă” și că vor fi puse pe genunchii managerului și „plesnite”.

Au existat, de asemenea, rapoarte despre un grup de manageri care a format un club și ai cărui membri au cerut favoruri sexuale.

Reprezentanții serviciului de ambulanță spun acum că sunt determinați să elimine bullying-ul și hărțuirea de la locul de muncă.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3782 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1116 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7852 secunde