€ 4.7142
£ 5.3592
$ 4.1491

Mai multe ştiri online:

Caz șocant în Marea Britanie: Femei paramedic obligate să vadă filme pentru adulți

Ştire online publicată Joi, 08 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Mai multe femei paramedic, care lucrau la South Western Ambulance Service Foundation (SWASFT) din Gloucestershire, și-au dat demisia după ce au fost obligate să vadă filme pentru adulți și au fost supuse la comportamente sexuale abuzive.

O anchetă a fost lansată după ce un sondaj lansat de Serviciul Național Medical (NHS) din Marea Britanie printre angajații SWASFT a stabilit că 24% dintre aceștia au fost victime ale bullying-ului la locul de muncă.

Câțiva membri ai staff-ului s-au gândit chiar să se sinucidă din cauza comportamentului „extrem de sexual și sexist” de la job, potrivit mirror.co.uk.

Raportul întocmit după cei care s-au ocupat de acest caz a dezvăluit că „batjocura sexuală” a creat un mediu toxic pentru staff, iar că femeile nou angajate erau numite „carne proaspătă” și că vor fi puse pe genunchii managerului și „plesnite”.

Au existat, de asemenea, rapoarte despre un grup de manageri care a format un club și ai cărui membri au cerut favoruri sexuale.

Reprezentanții serviciului de ambulanță spun acum că sunt determinați să elimine bullying-ul și hărțuirea de la locul de muncă.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2501 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Monden
ieri, ora 10:11 Foto : Model mort, după ce a căzut în râpă și a înghețat de frig 1922 vizite, 0 comentarii Model mort, după ce a căzut în râpă și a înghețat de frig
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6948 secunde