CAZ ȘOCANT! 13 copii, torturați ani de zile de părinți. O adolescentă a evadat, dar s-a speriat de lumea reală!

370
CAZ ȘOCANT! 13 copii, torturați ani de zile de părinți. O adolescentă a evadat, dar s-a speriat de lumea reală! - apshackled2-1516430549.jpg

Articole recomandate

Sunt douăsprezece capete de acuzare pe numele părinților torționari din California. Părinți doar cu numele, având în vedere că își torturau, maltratau și înfometau copiii. Mărturiile celor 13 suflete chinuite sunt de-a dreptul cutremurătoare. Orice greșeală se lăsa cu bătaie și zile întregi petrecute în lanțuri. Nu se ridicau niciodată sătui de la masă, făceau baie o singură dată pe an, locuiau într-o casă focar de infecție. În fața tuturor acestor grozăvii, părinții spun că sunt nevinovați.

Mike Hestrin, procuror: Pedepsele includeau bătăi frecvente și chiar strangulări. Erau pedepsiți, de pildă, atunci când își ridicau mânecile mai sus de încheietură când se spălau: erau acuzați că se joacă cu apa și puși în lanțuri.

Poveștile din casa groazei i-au speriat până și pe anchetatori. Cei 13 copii ai familiei Turpin erau prea slăbiți ca să poată măcar vorbi, atunci când au fost găsiți. Fiica cea mare, o tânără de 29 de ani, cântărea doar 37 de kilograme. În casa lui David și Louise Turpin, masa se punea o singură dată pe zi. Iar porțiile copiilor abia le asigurau supraviețuirea. Asta nu înseamnă că în casă nu era mâncare.

Mike Hestrin, procuror: Aparent, părinții cumpărau mâncare pentru ei și nu le dădeau voie copiilor să mănânce. Cumpărau plăcinte cu mere sau cu dovleac, le lăsau pe bufet și îi lăsau pe copii să se uite la ele, dar nu să mănânce.

Mezinul a fost singurul care nu a împărtășit soarta fraților săi.

Mike Hestrin, procuror: Nu știu cum, dar copilul de doi ani era bine hrănit.

Doi ani au plănuit copiii soților Turpin să scape din coșmar. Nu știau ce înseamnă multe lucruri din viața reală, nu știau ce sunt medicamentele sau ce este un polițist. Și-au dat seama, însă, că viața lor nu e cum ar trebui să fie. O fată de 17 ani a reușit să fugă și să dea alarma. Sora ei, cu care a evadat din casa groazei s-a speriat de lumea reală și s-a întors la călăii cărora le spunea mamă și tată.

Mike Hestrin, procuror: Nu li se permitea să aibă jucării, deși aveau multe jucării în casă nedesfăcute. Deși se presupunea că sunt școlarizați acasă, aveau multe lipsuri, nu cunoșteau lucruri de bază despre viață. Mulți dintre ei nici măcar nu știau ce este un polițist.

Rămâne inexplicabil cum de torționarii au reușit să își chinuie atât amar de vreme copii fără ca nimeni să nu bage de seamă. Nici măcar vecinii, care văzuseră copiii afară doar pe întuneric sau puteau observa pe geam cum aceștia mărșăluiesc prin casă ca soldații în toiul nopții nu s-au deranjat să anunțe autoritățile. David și Louise Turpin riscă 94 de ani de închisoare, scrie digi24.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6821 secunde