CAZ ȘOCANT! Și-a UCIS soția în bătaie și se lăuda pe rețelele de socializare cu imaginile cu ea bătută

2679
CAZ ȘOCANT! Și-a UCIS soția în bătaie și se lăuda pe rețelele de socializare cu imaginile cu ea bătută - maximgribanov3-1513716875.jpg

Articole recomandate

Maxim Gribanov, în vârstă de 34 de ani, a atacat-o pe soția sa Anastasia Ovsiannikova, în vârstă de 28 de ani, în orașul Lebedyan, în vestul Rusiei, după ce aceasta l-a informat că dorește să-l părăsească.

După ce a lovit-o ore în șir i-a făcut fotografii pentru a se lăuda prietenilor săi cu privide la modul în care a ținut-o sub control.

Imaginile postate pe rețelele de socializare o arată pe femeia desfigurată așezată pe o canapea cu răni îngrozitoare care-i acoperă tot trupul.



Femeia a reușit să apeleze la serviciile de urgență care au intervenit, au preluat-o și au dus-o la spital cu vânătăi severe, sângerări interne și oase rupte. La scurt timp după aceea a intrat în comă și a murit șase zile mai târziu.

Potrivit prietenilor și familiei, femeia care era o victimă a violenței domestice de mult timp a încercat să-l anunțe pe Gribanov că vrea să-l părăsească după ce a cunoscut pe altcineva.

În ultimii ani, Anastasia a trăit o adevărată traumă, soțul ei obligând-o să renunțe la locul de muncă pe care îl avea la primărie și amenințându-i pe tatăl și fratele ei dacă raportează la autorități abuzurile la care este supusă.


Purtătorul de cuvânt al poliției locale, Iulia Kuznetzova, a declarat că bărbatul a pledat vinovat pentru uciderea tinerei și a spus că a avut motivele sale să o bată atât de rău, scrie libertatea.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4759 secunde